koksdiploma

Steve
Topic Starter
Berichten: 3

koksdiploma

#1 , 18 jun 2007 13:12

Ik heb plannen om een taverne op te starten. Graag had ik geweten wanneer men in het bezit moet zijn van een koksdiploma om gerechten (kleine snacks; croqs, spaghetti) te serveren.

Winston
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Benieuwd naar jouw juridische opties? Winston begeleidt jou aan de geschikte oplossing. Klik hier om jouw situatie te beschrijven en we nemen binnen de 24 uur met jou contact op voor persoonlijke begeleiding
j.demoor
Berichten: 10360

#2 , 20 jun 2007 10:46

?Art.2.? 2. 1? Niet onder de toepassing van dit besluit vallen de volgende lichte maaltijden :...Deze lichte maaltijden mogen alleen met brood worden opgediend.Art.5.? 2. Onverminderd dezelfde bepalingen, worden geacht het bewijs van de beroepskennis te leveren, de houders van ??n van de volgende akten :...?(13 JUNI 1984. _ Koninklijk besluit tot bepaling van de voorwaarden tot uitoefening van de beroepswerkzaamheid van restaurateur of van traiteur-banketaannemer in de kleine en middelgrote handels- en ambachtsondernemingen).

Ga verder naar : http://mineco.fgov.be/ministry/formalit ... malite=150

Ga volledigheidshalve naar (geconsolideerde wetgeving) onder Belgisch Staatsblad in http://just.fgov.be .Klik in de balk achter ?Juridische aard? op het omgekeerd driehoekje uiterst rechts en zoek daar de nodige WetBOEKEN.

Belgium-47
Berichten: 9

#3 , 20 jun 2007 23:38

Indien je een persoon met een koksdiploma in dienst hebt ben jij niet verplicht deze zelf te bezitten.....
Je kan je beter bevragen bij unizo > www.unizo.be <

Reclame

Terug naar “Huren”