#33 , 14 aug 2014 10:53
het probleem met de horeca is vooral het zaterdag avond en zondag werk.
Als je dopt en je gaat zondag gaan helpen in de horeca ben je sowieso 2dagen dop kwijt, je verliest meer dan je ontvangt, dus in het zwart, het zijn meestal de werknemers die het zwart vragen, waardoor de uitbater verplicht is om zwart aan te kopen.
Wat die Blackbox betreft die zal omzeilt worden dit is niet het systeem waardoor er minder zwart zal zijn.
1/ al de horeca zaken die forfait hebben moeten zelfs geen Blackbox hebben, dus terug een opening voor zwart.
2/ ik ken oude klanten die al lang met een gewone kassa werken en het is een klant met een ticket en het is een klant zonder, op het eind van het jaar is dit 50% zwart.
3/ Ik ga veel uit eten en ik geloof niet dat ik dit jaar al één BTW bonnetje heb gekregen, ik denk soms dat het al afgeschaft is.
Als er één deur dicht gaat, gaat er een andere open.