Pagina 1 van 1

koksdiploma

Geplaatst: 18 jun 2007 13:12
door Steve
Ik heb plannen om een taverne op te starten. Graag had ik geweten wanneer men in het bezit moet zijn van een koksdiploma om gerechten (kleine snacks; croqs, spaghetti) te serveren.

Geplaatst: 20 jun 2007 10:46
door j.demoor
?Art.2.? 2. 1? Niet onder de toepassing van dit besluit vallen de volgende lichte maaltijden :...Deze lichte maaltijden mogen alleen met brood worden opgediend.Art.5.? 2. Onverminderd dezelfde bepalingen, worden geacht het bewijs van de beroepskennis te leveren, de houders van ??n van de volgende akten :...?(13 JUNI 1984. _ Koninklijk besluit tot bepaling van de voorwaarden tot uitoefening van de beroepswerkzaamheid van restaurateur of van traiteur-banketaannemer in de kleine en middelgrote handels- en ambachtsondernemingen).

Ga verder naar : http://mineco.fgov.be/ministry/formalit ... malite=150

Ga volledigheidshalve naar (geconsolideerde wetgeving) onder Belgisch Staatsblad in http://just.fgov.be .Klik in de balk achter ?Juridische aard? op het omgekeerd driehoekje uiterst rechts en zoek daar de nodige WetBOEKEN.

Re: koksdiploma

Geplaatst: 20 jun 2007 23:38
door Belgium-47
Indien je een persoon met een koksdiploma in dienst hebt ben jij niet verplicht deze zelf te bezitten.....
Je kan je beter bevragen bij unizo > www.unizo.be <